Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyhedsarkiv

  18-12-2019

  God jul og godt nytår

  Træsektionens bestyrelse og sekretariat ønsker alle medlemmer af Træsektionen en god jul og et god nytår, med tak for 2019.

  18-12-2019

  Langtidsholdbart træ uden miljøproblemer er målet i nyt projekt

  Et mere miljøvenligt alternativ til trykimprægneret og tropisk træ. Det er hvad Emil Thybring fra IGN og Maria Fredriksson fra Lunds Universitet håber deres forskning fører til.

  18-12-2019

  Fravær på barns første sygedag skal være akut opstået

  Den 11. november 2019 slog en voldgiftsret fast, at reglen om barns første sygedag i Bygningsoverenskomsten forudsætter et akut opstået pasningsbehov. Læs om afgørelsen.

  13-11-2019

  Byggeriet bevæger sig baglæns i 2020

  Beskæftigelsen i bygge- og anlægsbranchen falder næste år med ca. 1.000 medarbejdere, viser Dansk Byggeris nye konjunkturanalyse. Det skyldes, at der bliver bygget færre nye boliger, og at staten sætter væsentlig færre nye vejprojekter i gang. Men der er også lyspunkter. Mange boligejere renoverer deres huse og lejligheder, det trækker i modsat retning.

  13-11-2019

  Aftaler med forbrugere

  AB-Forbruger er lavet til aftaler om byggearbejder for forbrugere. Læs, hvornår AB-Forbruger gælder og om forskellen mellem AB-Forbruger og AB 92/AB 18.

  08-11-2019

  Dansk Byggeris arbejdsmiljøkonference 2020

  Den 5.-6. marts 2020 inviterer Dansk Byggeri til arbejdsmiljøkonference. Tilmeld dig her.

  08-11-2019

  Korrekt renovering af ydervægge med MgO-plader som vindspærre

  Siden 2015 har det været kendt, at MgO-plader er uegnede som vindspærre i lette ydervægge på grund af uacceptabel fugtophobning i væggenes trædele samt korrosion i mødet med metal. Selvom de første afgørelser er faldet i Voldgiftsretten, er pladerne stadig monteret mange steder, og BYG-ERFA udgiver derfor nu et erfaringsblad om korrekt renovering af ydervægge beklædt med MgO-plader.

  08-11-2019

  Lærlinge bør kende og bruge BYG-ERFAs byggetekniske viden

  Når læretiden er ovre, kan man som nyuddannet opleve at stå lidt alene i den travle hverdag på byggepladsen eller som selvstændig, når tvivlen om den rigtige faglige løsning opstår. Derfor er det vigtigt, at de unge allerede i læretiden lærer BYG-ERFAs erfaringsblade at kende, så de har valideret viden at støtte sig til igennem deres arbejdsliv, mener Susanne Pouline Svendsen, direktør i BYG-ERFA.

Praktikanter

Er din virksomheden klar til at modtage praktikanter. Byggeriets Forsikringsservice har udarbejdet et notat vedr. forsikringsforhold for elever, praktikanter m.m.

Notatet kan læses her