Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Gør din virksomhed synlig for folkeskolerne

Bygge- og anlægsbranchen laver skoler, skybrudssikringer, motorveje og modebutikker, køkkener og kloakker, carporte og kantstene. Meld jeres virksomhed ind i virksomhedsbanken, hvis du vil vise de unge dit fag og din arbejdsdag.

I fremtiden kommer vi til at mangle kompetent arbejdskraft i bygge- og anlægsbranchen. Derfor skal vi give de unge et godt indblik i dagligdagen på vores mange gode arbejdspladser og vise, at der er mange glade og dygtige fagfolk, som er stolte af deres erhverv.

Skoler og virksomheder finder hinanden
Virksomhedsbanken er en mødeportal, hvor skoler og virksomheder kan finde hinanden, når de enten vil samarbejde om undervisning eller sende elever i erhvervspraktik.

Lige nu er 192 virksomheder med over 300 tilbud i virksomhedsbanken.

En virksomhed bestemmer selvfølgelig selv, hvad den vil bidrage med. Synligheden betyder bare, at skolerne vil kunne finde kontaktinformationer. Herfra er det op til virksomheden og skolen at finde formen for samarbejdet.

Tilmelding til virksomhedsbanken
Hvis du vil vise de unge din virksomhed, så meld jer ind i virksomhedsbanken her. Det tager ikke mere end ca. 10 minutter at blive oprettet i banken.

Læs mere om Dansk Byggeris nye undervisningsportal

Se slice om Dansk Byggeris nye undervisningsportal