Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

2019

  08-11-2019

  Lærlinge bør kende og bruge BYG-ERFAs byggetekniske viden

  Når læretiden er ovre, kan man som nyuddannet opleve at stå lidt alene i den travle hverdag på byggepladsen eller som selvstændig, når tvivlen om den rigtige faglige løsning opstår. Derfor er det vigtigt, at de unge allerede i læretiden lærer BYG-ERFAs erfaringsblade at kende, så de har valideret viden at støtte sig til igennem deres arbejdsliv, mener Susanne Pouline Svendsen, direktør i BYG-ERFA.

  02-11-2019

  Udfordringer og muligheder for træbyggeri i Danmark

  Den 25. oktober deltog Træinformations direktør Mikael Koch i Skovkonferencen på Christiansborg. Dagen bestod af forskellige indlæg og afsluttende en paneldebat blandt relevante ordførere fra de forskellige partier. Mikael Koch bød på et indlæg, som tog træbyggeriets udfordringer og muligheder op. Her kan du læse, hvad Mikael Koch kom ind på i sit indlæg.

  29-10-2019

  Dansk Byggeri: Husk nu at CE-mærket ikke kan stå alene

  Der er stadig for mange i byggeriet, som sætter for stor lid CE-mærkede materialer - til trods for, at virkeligheden i dag stiller langt højere krav.

  26-09-2019

  Byg klimakrisen væk med træ

  Vi kan bygge bedre og stærkere med træ end nogensinde før. Bruger vi træ i stedet for traditionelle byggematerialer, ­sparer vi to tons CO2 per kubikmeter byggemateriale, vi erstatter med træ.

  29-05-2019

  Magasinet TRÆ nr. 20 er på gaden

  Magasinet TRÆ nr. 20 er nu på gaden. Her kan du blandt andet læse om Tingbjerg bibliotek\kulturhus, tankstationer af træ og om Statsministerens tur til tops i Skovtårnet, som nu er åbnet.

  03-05-2019

  Tilbageblik: Se videoerne fra DM i Skills

  Den 4.- 6. april kæmpede fem tømrerlærlinge om at blive danmarksmestre i deres fag, da DM i Skills 2019 løb af stablen i Næstved. Se et tilbageblik fra DM i Skills i vores nye videoer.

  20-03-2019

  Nye film og nyt nyhedsbrev ude nu

  Træsektionen har endnu engang produceret to film om tømreruddannelsen. Denne gang er de rettet mod forældrenes overvejelser om deres børns uddannelse. Samtidig sætter nyhedsbrevet Træ-nyt i den nyeste udgave også fokus på unge, træ og uddannelse.

  28-02-2019

  Fire nye film skal forebygge skæreskader

  Over en 6 årig periode er der anmeldt ca. 860 skæreulykker. Derfor har BFA-BA, i samarbejde med Træsektionens Arbejdsmiljøudvalg, lavet fire film om skæreulykker, og hvad du kan gøre for at undgå dem. Find links til filmene her.