Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Træsektionens generalforsamling og temamøde

Alle Træsektionens medlemmer er velkomne til at deltage i både generalforsamling og temamøde på Hindsgavl den 17. marts 2017.

Selvom det kun er de et hundrede valgte repræsentanter, der har stemmeret ved generalforsamlingen, har man som menigt medlem både møde- og taleret.

Temamødet kommer til at handle om fremtiden som allerede er over os – med ny teknologi og alt hvad det indebærer af udfordringer og muligheder. 3D, droner og robotter – kom og vær med til at debattere et emne, der stor har betydning for os alle sammen. Kommer du, giver vi en frokost!

Tilmelding til generalforsamling, frokost og temamøde er nødvendig – I får plads efter det gode gamle ”først til mølle” princip, for der er desværre ikke plads til alle Træsektionens over 2.500 medlemmer.

Se programmet her
Tilmeld dig ved at skriver eller ringe til Elin Hougaard Christensen på ehc@danskbyggeri.dk eller telefon 72 16 01 78 senest onsdag den 1. marts 2017.

Træsektionens repræsentanter får en særskilt indkaldelse til generalforsamlingen, og skal tilmelde sig senest den 15. februar 2017