Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Uddannelse som BedreBolig Rådgiver

I oktober lancerer Energistyrelsen en landsdækkende kampagne om Bedre Boligordningen, men der er fortsat relativt få uddannede Bedre Bolig Rådgivere i Københavnsområdet.

Energistyrelsen giver hver kommune mulighed for at tilmelde et begrænset ekstra antal af personer til uddannelse som Bedre Bolig-rådgiver. Uddannelsen, der varetages af Byggecentrum, foregår i begyndelsen af oktober. Pulje kan kun bruges ved henvendelse direkte til kommunerne. Vi vil derfor bede jer gøre jeres medlemmer opmærksom på denne mulighed. På vegne af Københavns Kommune opfordrer jeg derfor alle interesserede med adresse i København til at kontakte os så hurtigt som mulig, men senest den 8. september 2014.
Nærværende pulje giver mulighed til gratis deltagelse i BedreBolig uddannelsen.


Sådan gør du:
Læs om ordningen på www.bedrebolig.dk. Her er information om  uddannelsesforløbet. Tjek, om du eller dit firma opfylder forudsætningerne i Bekendtgørelsens Bilag 5

Forudsat ovenstående er opfyldt: Send en mail til Københavns Kommunes kontaktpersoner, hvor I nævner dem,  I ønsker at tilmelde (Navn, uddannelse, kontaktoplysninger inkl. e-mail).
Interessetilkendegivelsen behandles efter først-til-mølle-princippet.


Københavns Kommunes kontaktpersoner for Bedre Bolig:
Mariann Anderson, marian@tmf.kk.dk, telefon 3033 9544
Kai Kanafani, Bv76@tmf.kk.dk, telefon 4013 6715