Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Kursus om brandkrav til træbyggeri

Træinformation afholder kursus om brandkrav til træbyggeri den 1. september 2020 i Kbh og den 2. september 2020 i Horsens. Træsektionens medlemmer kan deltage i kurset til en pris af 4.100 kr. (normalpris 4.900 kr).

Med dette kursus får du styr på de nyeste brandregler, hvordan du anvender reglerne i praksis, og hvordan du dokumenterer dem, når du bygger med træ.

Kursusbeskrivelse
På kurset vil du blive klogere på brandkravene til træbyggeri med bærende trækonstruktioner og/eller træfacader. Du vil se eksempler på, hvordan du kan dimensionere og dokumentere opfyldelse af brandkrav i brandklasse 1 og 2, altså inden for de præaccepterede løsninger, men du vil også se eksempler på opfyldelse af brandkrav i brandklasse 3 og 4, som afviger fra de præaccepterede løsninger.

Ud fra kravene til materialer og bygningsdele vil du se praktiske løsninger på bærende trækonstruktioner, facadebeklædninger, egnede isoleringsmaterialer, indvendige overflader og meget mere. 

Målgruppe
Kurset henvender sig til arkitekter, konstruktører, ingeniører og byggesagsbehandlere, der arbejder med træbyggeri, og som skal sikre, at byggeriet lever op til gældende brandkrav.

Program
Se kursusprogrammet her.

Tid og sted
Kurset afholdes både i København og i Horsens.

København: tirsdag den 1. september 2020 kl. 8.45-16.30
Sted: KLP Ejendomme, Edvard Thomsens Vej 14, 2300 København S

Horsens: onsdag den 2. september 2020 kl. 8.45-16.30
Sted: Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Pris
Medlem af Træsektionen: 4.100 kr. ekskl. moms.
Prisen er inklusiv forplejning på dagen.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig via linket herunder.

Tilmeld dig her