Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Gode links

Her finder du en række gode links, som du i høj grad kan blive klog af at bruge.

Gå ind på siderne – klik rundt - der er guld at hente, ikke mindst i de mange små film.

Asbest-huset.dk 
På Asbest-huset kan du opdagelse i Asbest-Huset og få svar på spørgsmål som; Hvor findes der asbest? Hvordan ser asbest ud? Og meget mere.

VHGB.dk 
Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald – VHGB – samler, udvikler og formidler uvildig og konkret viden om håndtering og genanvendelse af byggeaffald.

Byggeriogenergi.dk
Videncenter for Energibesparelser i Bygninger  VEB – samler og formidler viden om konkrete og praktiske muligheder for at reducere energiforbruget i bygninger.

 

Bar-ba.dk
'Branchearbejdsmiljøet for Miljø og Anlæg' har publikationer liggende til download hvordan risici for montage af undertag kan minimeres


Bygningsreglement.dk Digital udgave af bygningsreglementet BR08.


Byggefilm.dkByggefilm.dk indeholder en række korte film om gamle bygningshåndværk, der er udviklet gennem tiderne.

 

BYG ERFA

BYG-ERFA er kortfattede erfaringsblade med bygbare løsninger til nybyggeri og bygningsfornyelse - så svigt og skader forebygges eller udbedres mest hensigtsmæssigt. BYG-ERFA er almen teknisk fælleseje.

 

Danskbyggeskik.dk Danskbyggeskik.dk er et bibliotek som skal sikre almen og let tilgængelig viden om tidligere byggetekniske forhold.


Danskebygningsmodeller.dkFormålet med portalen 'Danske Bygningsmodeller' er at give brugere med interesse for dansk bygningskultur et let forståeligt og nyttigt indblik i, hvordan ældre danske bygninger er konstrueret. 


Duko.dkDUKO er en uvildig klassifikation af undertagsmaterialer og dampspærresystemer. Få information om materialerne og vejledning til at vælge hensigtsmæssige materialer til dit projekt.


Ejendomsviden.dkEjendomsviden om forbedring og vedligehold af ældre ejendomme.

Gode Tage

Få adgang til Gode Tage, opdateret i 2018 af BvB (Byggeskadefonden vedrørende Bygningsfornyelse).

Taekkelaug.dkPå 'Dansk Tækkemandslaug' kan du blive inspireret og informeret om alt der er værd at vide om byggeri med strå.


Tolerancer.dkTolerancer.dk er en onlineversion af håndbogsserien Hvor går grænsen?, der omhandler grænseflader mellem bygningsdele og fag.


membran-erfa.dkMålet med membran-erfa.dk er, at bidrage til bedre bygbarhed og mere effektiv anvendelse af membraner i bygninger.


Træinfo.dkPå Træinfo finder du TRÆfakta-pjecerne, som er gratis og enkle udførelsesvejledninger om trægulve. TRÆ-fakta har fokus på både den rette håndværksmæssige udførelse og på valg af de rigtige materialer.


Veludført stråtagBranchevejledning, der danner det tekniske grundlag for at planlægge og udføre korrekt tækkearbejde.


Fakta om stråtagPublikation, der med links og fakta er et opgør med fortidens myter om det tækkede tag.

Tag en lærling

Uddannelsen til tømrer er et speciale i Træfagenes Byggeuddannelse. Uddannelsen består af skiftevis praktik i virksomheden og skoleundervisning.

Uddannelsen til tømrer - Tag en lærling!