Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bliv tømrer: Bilal, Olivia, Rasmus, Anne og Anton

Mulighederne er mange, når du vælger at tage en uddannelse som tømrer. Du kan se nogle af dem her.

Du kan blive selvstændig tømrermester, spare penge på at købe et hus, du selv kan renovere, læse videre til bygningskonstruktør og meget mere. Der er mange muligheder åbne, hvis du vælger en uddannelse som tømrer. Du kan se nogle af dem her i filmene om Bilal, Rasmus og Olivia. 

Bilal vil være tømrermester

Her er Bilal, som drømmer om at blive tømrermester en dag, derfor starter han i lære som tømrer. Uddannelsen tager under fire år, og han får løn under hele uddannelsen. Når han er færdig har han både råd til bil, hus og rejser. 


Rasmus vil gerne tjene penge og arbejde

Her er Rasmus, han er tømrer og har derfor givet sig selv massere af åbne døre for fremtiden. De inkluderer muligheden for at købe hus tidligt, arbejde på forskellige arbejdspladser - også i udlandet og det er endda helt uden, at han har taget SU-lån.


Olivia er både tømrer og student

Her er Olivia, hun har valgt at tage en EUX Tømrer og har derfor både svendebrev og studenterhue. Der er krudt i hende, og hun elsker at skabe. Når krudtet er brændt af, vil hun læse videre til bygningskonstruktør. 


Anne er mor til en tømrer
Her er Anne. Hun er mor Rasmus, og hun snakker med sine veninder om børns valg af uddannelse. Her er Anne heldig, for Rasmus er tømrer. Derfor har han både hus og barn på vej, imens Annes veninders børn ikke er lige så heldige. 


Anton er student, men ved ikke, hvad han vil - hans mor har en ide
Anton tog en studentereksamen forrige sommer, men han har desværre ikke fundet noget at bruge den til. Antons mor Lone har dog hørt om, at der mangler håndværkere, så hun foreslår, at Anton bliver tømrer. Det virker ikke som en helt dum ide.